WO 15-5

WEBINAR "EEN EERLIJK TARIEF? REKEN MAAR!"

Op woensdag 27 maart 2024 en woensdag 15 mei 2024 organiseert het Huis voor de Kunsten Limburg de webinars 'Een eerlijk tarief? Reken maar!'. Tijdens de webinars leer jij, als culturele professional of als opdrachtgever, hoe het onderliggende principe Fair Pay van de Fair Practice Code precies werkt en waarom dit nu zo belangrijk is. 

DO 13-06

URBAN CULTURE CONFERENTIE

Conferentie voor beleidsmakers en organisaties in het publieke en private domein, die verdieping en verbreding zoeken op het gebied van urban culture en community building. Dit event biedt inspiratie en handelingsperspectief. Aan het einde van de dag weet je wat urban culture inhoudt en hoe het domein-overstijgend kan worden ingezet binnen beleid. Meld je aan voor een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling, kenniscocreatie en netwerken.

WO 10-07

STREETCULTURE OCHTEND
Roermondse Sportzomer

Ben je 12 jaar of jonger en wil je kennismaken met Streetculture activiteiten zoals basketball, BMX, Skateboarden, Breakdance, Music on the Streets en Freerunning? Dan mag je onze Streetculture Ochtend die we jaarlijks organiseren tijdens de Roermondse Sportzomer niet missen!

Binnenkort meer informatie en links naar waar je je kunt aanmelden.

Vrij 16 Feb

Panna Knock Out

Vrijdag 16 februari panna knock out in Roermond!! Georganiseerd door Appie samen met Panna Knock Out Offical - mogelijk gemaakt met Roermoney!