28 JUNI 2023

NIEUWE HELDEN 0475- WAT NU?!

Dé show die je niet wil missen! Tientallen jongeren werkten 12 weken lang aan deze voorstelling en op 28 juni is het tijd om hem live te aanschouwen! Reserveer je gratis ticket nu en mis het niet.

7 JULI 2023

NOTORIOUS: BRYSA + ILLIASOPDEBEAT

Notorious is terug!

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met een heuse comeback van het vetste feestje in Roermond, georganiseerd VOOR en DOOR Roermondse jongeren! Notorious, the one and only urban party in Roermond. Met de lekkerste urban music, hardste hiphop en beste R&B classics. Notorious is een uniek concept. Deze avond bied meer dan alleen muziek. Soo trek je stoute sneakers aan en kom genieten van het dikste hiphop feestje van Roermond! De deuren gaan open om 21.00u en we gaan door tot 02.00u! Het volledige tijdschema zal later bekend worden gemaakt.

19 JULI 2023

URBAN DAG - ROERMONDSE SPORTZOMER

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en ben je benieuwd welke toffe sporten en culturele activiteiten er allemaal mogelijk zijn op Urban gebied? Kom dan naar de Urban dag tijdens de Roermondse Sportzomer! Van 10:00u-12:20u kun je in en om de Jo Gerrishal kennismaken met breakdance, freerunning, freestyle voetbal, bucket drumming en meer!

Inschrijven kan binnenkort via de website van Sportservice Roermond!

24 T/M 28 JULI 2023

DSOM SUMMER CAMP 2023

Het Summercamp van DSOPM: een boeiende intensieve week vol muziek, ambitieuze enthousiaste mensen, bandlessen en instrumentale lessen voor zang, gitaar, basgitaar, drums en toetsen! Daarnaast onder andere ook clinics van Ableton en gastdocenten, sound-advies, inzichten in de muziekindustrie en een spetterend eindconcert in de Kleine Zaal van de Q-Factory Amsterdam! Een unieke kans om in de zomervakantie op een leuke manier intensief met muziek bezig te zijn en je netwerk uit te breiden.