WO 10-07

STREETCULTURE OCHTEND
Roermondse Sportzomer

Ben je 12 jaar of jonger en wil je kennismaken met Streetculture activiteiten zoals basketball, BMX, Skateboarden, Breakdance, Music on the Streets en Freerunning? Dan mag je onze Streetculture Ochtend die we jaarlijks organiseren tijdens de Roermondse Sportzomer niet missen!

Binnenkort meer informatie en links naar waar je je kunt aanmelden.

ZA 27-07

StreetCulture Roermond @ Weerstand open Air

16.30 - 17.30  presenteert StreetCulture Roermond: SPIJBELAAR DE BAND!!! @ Roermond in tune stage

NIET IN DE KLAS MAAR WEL BIJ DE LES

Spijbelaar is een Nederlandstalige popband afkomstig van de Rockacademie. De front van de band combineert rap met zang, en vertellen zij zo met zijn drieën hun verhaal. Met invloeden van pop, hiphop en indierock kenmerkt Spijbelaar zich aan de speelse mentaliteit die zich weerspiegelt in hun sound. De songs van Spijbelaar gaan over de druk van de hedendaagse maatschappij en hoe ze dat als jonge studenten beïnvloedt. De songs zijn herkenbaar en dansbaar en worden met veel energie op het podium naar het publiek toe gebracht. Spijbelaar is er voor iedereen die het gewoon even anders wil zien, de mensen die even willen ontsnappen aan de 9 tot 5 mentaliteit. Pluk de dag is het motto, en soms moet je dan ook letterlijk je dag plukken, een beetje spijbelen om te kunnen genieten van het nu. Genieten van het nu kan ook alleen maar als je helemaal jezelf bent. Dit is waar Spijbelaar voor staat en wat zij willen losmaken. Laten we vieren dat we er zijn en dat we onszelf kunnen zijn, en hoe kan dat beter dan met een energieke speelse band als Spijbelaar.

Spijbel je mee? 

ZA 03-08

Grenzland Cup - Roermond

Yo! op 3 augustus organiseren wij, in samenwerking met skateparken uit Mönchengladbach, Brüggen en Kevelaer een internationaal skatecontest. Die Grenzlandcup! Allemaal mogelijk gemaakt door de Interreg-regeling.
Meedoen kan in de volgende catagoriën:
Kids - Girls - 16+

Inschrijven kan vanaf 11.30 uur op de dag zelf!

Doe mee en maak kans op te gekke prijzen. 
Zien we jullie daar?

Het project Grenzlandcup wordt mogelijk gemaakt door het Interreg Programma Deutschland-Nederland met zijn programmapartners en medegefinancierd door de Europese Unie (EU).

15-10

URBAN CULTURE CONFERENTIE

Conferentie voor beleidsmakers en organisaties in het publieke en private domein, die verdieping en verbreding zoeken op het gebied van urban culture en community building. Dit event biedt inspiratie en handelingsperspectief. Aan het einde van de dag weet je wat urban culture inhoudt en hoe het domein-overstijgend kan worden ingezet binnen beleid. Meld je aan voor een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling, kenniscocreatie en netwerken.