DJ Skip

DJ

Kun je iets vertellen over jouw bijdragen aan streetculture in Roermond? 

Als trotse Roermondenaar ben ik altijd erg gedreven geweest om Roermond op de kaart te zetten.

Sinds ik klein ben, ben ik erg gefascineerd van muziek. Vanaf kleins af aan stond ik al te bouncen voor de TV als er weer een nieuwe videoclip te zien was.

Toen ik 16 was ben ik zelf begonnen met draaien. Mijn eerste optredens als ‘DJ Skip’ waren bij ECI cultuurfabriek in Roermond. Hier ben ik begonnen met draaien op jongerenfeesten.

Later kwam ik in contact met de organisatie van het toenmalige Probz event. Hier heb ik voor mijn gevoel voor het eerst kennis gemaakt met ‘The streetculture’ van Roermond. Later kwam hier ook nog ‘Notorious’ bij. Op deze events voelde ik me het beste, een soort thuis wedstrijd.

Hoe kijk jij momenteel naar streetculture in Roermond? 

Momenteel zijn er veel events in Roermond die indirect de streetculture vertegenwoordigen maar niet door mensen die hun roots in Roermond hebben liggen.

Wat is er volgens jou nog meer nodig om streetculture in Roermond een ‘boost’ te geven?  

Een nieuw event voor de scene uit Roermond.
Ik ben van mening dat we Roermond connected houden als er events zijn voor de mensen uit Roermond, door de mensen uit Roermond. One for all, all for one.

 -Welke lessen / workshops of andere dingen bied jij aan en hoe kunnen mensen jou bereiken?

Ik sta er altijd voor open om bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren die zichzelf willen begeven in het DJ vak. Dit kan zijn in de vorm van een kleine workshop over hoe gear gebruikt kan worden, hoe ze zich voorbereiden op hun (eerste) optreden. Zij kunnen mij bereiken door contact op te nemen met mij of met een van de leden van het kernteam.

 Socials / telefoon / email
Jaleesa98
+31651720223
jaleesa-8@hotmail.com